Evenemang 2016

admin      -    488 Views

Evenemang 2016

Att få uppleva musik, konst och teater live är faktiskt något som alla skulle få vara med om. Det blir en helat annan upplevelse än att spela en skiva eller kolla på en film. Så försök att besöka något evenemang under 2016, det finns garanterat något som passa dig eller din familj.

Det händer mycket under 2016 och sommaren är en tid då det blir extra många evenemang runt omkring i Sverige, här listar vi några av det som sker under sommaren och hösten 2016 i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Stockholm

Förutom alla fantastiska evenemang så finns det mycket annat att göra i Stockholm. Så passa på att se er omkring om ni besöker huvudstaden. Det finns många bra tillfällen att se och uppleva olika evenemang i Stockholm. På Cirkus i Stockholm så kommer Özz Nûjen & Måns Möller berättar om Sveriges Historia på sitt sätt. Senare i höst så kommer The Phantom of the Opera med Peter Jöback i huvudrollen att äntra scenen på Cirkus. Även Friends Arena håller en del spännande akter under 2016, bland annat klassiska Black Sabbath kommer att rocka den 9/7 2016.

stadshuset-stockholm

Göteborg

Göteborg liksom Stockholm är en fantastisk sommarstad och det finns mängder med aktiviteter att uppleva i Götetborg. Musikaliskt sett så är det nog Håkan Hellström som de flesta kommer att vilja se, den 4 och 5 juni så kommer Hellström att kliva upp på scenen på Ullevi och försöka upprepa succén från 2014. Även Bruce Springsteen med sitt E Street Band kommer att besöka Göteborg och Ullevi denna sommar, alltså något att se fram emot för alla fans till både Håkan Hellström och Bruce Springsteen.

gothenburg

Malmö

Fantastiska Malmö bjuder också på fantastiska upplevelser och aktiviteter, besöker du Malmö i sommar så passa på att utforska vad som erbjuds. Det som ligger närmast är att Rod Stewart besöker Malmö arena den 26 maj med sin show ”Hits 2016”, det torde ju inte vara svårt för Stewart att fylla en konsert då det finns fantastiskt många hits att välja på för denne musikaliske legend. Kulturbolaget bjuder på jazz fusion i form av Lee Ritenour & Friends den 4 juni, med 17 Grammynomineringar i bagaget och med en 40-årig musikkarriär så bjuder Ritenour på svängig jazz fusion blandat med pop.

malmo

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier