Evenemang i London

admin      -    473 Views

Evenemang i London

London är en fantastik stad för allt möjligt, här kan man varje år år hitta otaliga event som gör det värt den korta resan över till huvudsätet för de brittiska öarna.

Sightseeing

En av de mest populära eventen för sightseeing i London måste nog vara London by Night, det är sammansatt för att visa upp de bästa av stadens landmärken och attraktioner, allt under en härlig natthimmel. Turen sker naturligtvis i en klassisk dubbeldäckarbuss.

Musikaler

New York har Broadway och London har West End, dessa är de två bästa områdena för att se musikaler idag, åker man till London kommer man att hitta ett stort utbud på fantastiska musikaler, både nya spännande och klassiker som varit med i årtionden.

Teater

Det är inte bara musikaler som man kan se på scenen i London, staden har även ett väldigt populärt teaterliv och erbjuder en massa pjäser om allt möjligt. Just nu finns bland annat en uppsättning som heter Henry V som dragit till sig stor publik och fått väldigt bra recensioner.

Fotboll

Om något är stort i England så är det såklart fotbollen och främst där är ju Premiere League. Varje år flockas folk till London för att se lagen kämpa mot varandra på arenor som Emirates Stadium, Stamford Bridge och Upton Park.

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier