Hockey arenor i våra städer

admin      -    539 Views

Hockey arenor i våra städer

I var och varannan stad så finns det en hockey arena som man kan besöka för främst ishockey. Främst så står de där för att främja ishockeyn i staden och det lag som finns. Det blir en mötespunkt för många både som bor i staden men också i närområdet runt i kring.

De fördelarna man kan kan se med dessa hockeyarenor är att det händer mycket annat i dom också. Det är när det inte spelas ishockey som det kan komma in andra arrangemang som kan intressera de som kanske inte regelbundet besöker arenan. På många arenor så finns det restauranger som tillgodoser vårt behov av mat och annat som man kan njuta av. Det finns de arenor som också serverar dagens lunch 5 dagar i veckan till alla som känner sig hugade. En bra inkomstkälla för arenan.

Förutom hockey så kan det ske andra evenemang som exempelvis utställningar och event för företag på orten. Men också andra konferenser som tillför något för de företag som verkar i den stad som arenan finns. Det är och ska vara en samlingsplats för alla och förutom hockeyn så kan en arena förena människor på ett riktigt bra sätt. Det kan få fart på företagsamheten och ge tillfällen för små företag som kanske inte annars syns så ofta i olika sammanhang.

På senare år så har våra hockeyarenor blivit scener för stora musikarrangemang som de deltävlingar som Melodifestivalen kör på olika orter i Sverige. SVT arrangerar hela den cirkusen och ett antal städer med stora arenor har fått förmånen att vara värd för deltävlingarna även detta år. Här nedan så ser ni när och var de olika deltävlingarna kommer under 2018 till just er stad och arena.

  • Den 3 februari på Löfbergs Arena – Karlstad
  • Den 10 februari i Scandinavium – Göteborg
  • Den 17 februari i Malmö Arena – Malmö
  • Den 24 februari Fjällräven Center – Örnsköldsvik
  • Den 3 mars i Kristianstad Arena – Kristianstad (andra chansen)
  • Den 10 mars på Friends Arena – Stockholm (Final)

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier