Höjdpunkter i juli

admin      -    550 Views

Höjdpunkter i juli

Juli är månaden då sommaren har kommit igång, de flesta har börjat ta ut sin semester och fem veckor iväg från jobbet startar. För studenter råder sommarlov. Den som vill göra massor av roliga saker under juli har tur.

Det är en månad då det händer väldigt mycket i Sverige på många olika plan. Gillar du exempelvis musik kan du besöka Öland Roots och lyssnade på reggaemusik i tre dagar. I Karlshamn kan du besöka Östersjöfestivalen. I Halmstad kan du besöka Halmstad Opera & Vocal Festival.

Nya spel

För alla som gillar att spendera ett par timmar varje dag åt datorspelande har mycket att se fram emot. Många nya spelreleaser släpps under juli 2014, och flera av dem kommer att vara riktigt bra. Ett japanskt spelföretag släpper ett spel baserat på en mangaserie som heter Fate/kaleid Liner Prisma Illya under samma namn som serien.

Hos Casumo kan du ta del av det nya 3D-spelet Esqueleto Exposivo vilket är en ny slot som med största sannolikhet kommer att ge dig många timmars nöje. Läs mer om det här. Gamla pokémonentusiaster kommer bli glada av att höra att det kommer komma ett nytt pokémonspel. Pokemon Art Academey är ett spel som tillåter dig att rita och färglägga pokémons. Ju fler lektioner du tar i det nya spelet desto fler låser du även upp. Förbered dig på många nya utmaningar med mycket skoj.

Nya filmer

En perfekt sommarkväll är väl ändå den som tillbringas framför TV:n med familj, vänner, chips, godis och läsk. Självklart med en riktigt bra film. För filmälskaren är ett besök på bion för att se nya filmer snäppet roligare. Mycket nytt kommer i juli. Den populära filmen Draktränaren vilket är en tecknad film med skådespelare som Jonah Hill, Kristen Wiig och Gerard Butler får en uppföljare – Draktränaren 2.

För dig som gillar drama kommer Sånger Från Manhattan. Greta och hennes pojkvän flyttar till News York för att arbeta med musik – deras stora passion. Men det går bättre för Dave än för Greta – och när Dave slår igenom lämnas Greta till sitt öde. Det är bara några filmer som kommer i sommar – håll koll på vad som går med hjälp av SF:s hemsida.

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier