Korta oktobertips

admin      -    849 Views

Korta oktobertips

I Oktober så händer det massor med saker i Sverige, så mycket att det nästan är svårt att välja om man ens hade möjlighet att se allt man ville. Vi kommer åtminstone här med de tre saker man inte får missa.

Life in Color

Life in Color är kallar sig själva för ”World’s largest paint party” och det har nu kommit sig till Sverige. Kortfattat så är det en blandning mellan stora DJ-artister, luftakrobater, pyroteknik och mycket mer. Dessutom får vi såklart inte glömma den berömda ljus- och ljudshowen som leder till färgexplosionen som färgar allt och alla i lokalen. En unik upplevelse som i oktober kan ses i Umeå och Linköping.

Sveriges EM-kval

Är du ett sportfan så får du inte missa när Sverige i början av oktober tar sig an Ryssland på nationalarenan. Laget behöver allt stöd det kan få för att kunna slå tillbaka ryssen och ta ett järngrepp om EM-biljetten.

Alla mina kamrater

En sista sak du inte får missa i oktober är Podcasten Alla mina kamraters höstturné. Vill du se högklassig standup så ska du definitivt ta dig till någon av de platserna som Fritte Fritzson, Martin Soneby, Nisse Hallberg och David Sundin kommer och uppträder på.

Arkiv

Kategorier