Sportevenemang

admin      -    706 Views

Sportevenemang

Oftast när vi skriver så handlar det om musikevenemang av olika slag, dels för att det är många som uppskattar det och dels för att det ständigt är många konserter på gång. Nu blir det dock istället sport!

För visst är det så att lika populärt som det är med musik är det också med sport. Vi tänkte därför passa på och påminna dig om några av höstens sporthändelser som vi tycker att du ska spana in.

Vi kan dessutom tipsa om ett sätt du kan använda dig av ungefär som en kalender för att hålla reda på vilka matcher och tävlingar som spelas och hålls idag. Gå in på något spelbolags hemsida, förslagsvis ett svenskt – exempelvis Betsafe. Klicka dig därefter in på deras oddsdel och väl där är det bara att välja en sport och ett evenemang så har du både datum och starttid.

Men nu till vad du inte får missa i höst!

SHL

I september så körde äntligen hockeysäsongen igång. En av svenskens absoluta favoritsporter om vi ser till antalet människor på läktarna och som ser på tv. Att det blir en fartfylld säsong behöver knappast sägas eftersom det blir dem alla, men det ser ut att kunna bli en mycket jämn säsong då exempelvis de senaste årens mästare Skellefteå har tappat några av sina bästa spelare, så förhoppningsvis för de andra lagen så är de inte lika överlägsna detta år.

EM-kvalet

Vi har redan nämnt det i ett tidigare inlägg, att Sveriges fotbollslandslag åter har satt igång ett nytt kval till ett nytt mästerskap. Denna gång är det som sagt EM som ska kvalas till och sett till hur det såg ut i den första matchen mot Österrike så har man definitivt chansen att knipa åtminstone en kvalplats som bästa andraplacerade lag. Favoriter i gruppen är vår nästa motståndare, Ryssland. Så skulle man lyckas vinna hemma på Friends Arena i början av oktober så har man satt sig själva i ett mycket bra läge inför fortsättningen. Det är viktigt att försöka vinna alla matcher på hemmaplan och se till att åtminstone få oavgjort på bortaplan mot dom svåraste motstånden.

Arkiv

Kategorier