Svårt med stora evenemang som det ser ut idag

admin      -    86 Views

Svårt med stora evenemang som det ser ut idag

Det har börjat lättats lite på restriktionerna i och med Covid-19 men det är långt ifrån över. Det är svårt med stora evenemang som det ser ut idag. Som tur är så har sporten kommit igång men inga folk på läktarna. Vi får sitta hemmavid och till att detta elände är över.

Vi ska ju även försöka hålla oss hemmavid så mycket som vi kan så därför kan fotboll och kanske framförallt La Liga på TV vara det som hägrar. Fotbollskanalen på TV4 ger oss de senaste nyheterna som vi behöver för att följa de lag som vi älskar. Inte kan ett virus förändra det intresse som man har utan man får göra det bästa av situationen. Se till att man har matchtröjan hemma så man kan dra på sig den innan matchstart. Om inte så beställ den redan idag så du är väl förberedd inför kommande match.

För några dagar sedan så vann Real Sociedad när de spelade mot Real Betis. Se lite höjdpunkter från den matchen om du inte såg den i realtid. Du kanske har något annat lag som just dina favoriter. Eller så tycker du om fotboll så pass mycket så du ser det mesta som sänds via television eller på nätet. En stor fördel i dessa pandemitider är att det sänds så mycket av fotboll så vi som har detta som stort intresse kan få se den fotboll som vi vill. Tids nog så kommer restriktionerna dras tillbaka och vi får vara på plats på arenor och heja på våra lag.

Arkiv

Kategorier