Tips på aktiviteter i sommar

admin      -    455 Views

Tips på aktiviteter i sommar

Snart vankas det semester och det är dags att planera vad ni ska hitta på. Det finns så mycket att välja mellan, det är lätta att få beslutsångest och inte veta vad ni ska välja. Vi har 2 bra alternativ för att få igång inspirationen.

Arenaaktiviteter

Det pågår inte så mycket hockey under sommaren men det betyder inte att du inte kan besöka en hockeyarena, vare sig lokal eller i en annan stad. Det är en bra aktivitet att göra under bilsemestern eller när ni är i en annan stad. Gå in på arenas hemsida och se vilka evenemang som är planerade under sommaren. Du kan hitta konserter, matcher, uppträdanden, stand-upkomiker och liknande. Du kan också kika in på sajter som säljer biljetter och se var din favoritartist ska uppträda i sommar.

Djurparken

Alla älskar att beundra de vackra djuren och det är en perfekt aktivitet för barnfamiljen. Djurparkerna är oftast sammankopplade med tivolin där barnen kan då äta popcorn och åka karuseller tills de nästan tuppar av. Här gäller det dock att ha en bra resekassa för inträde till parkerna kostar en del. Om ni är på plats i tid kan ni hitta information om vilka tider djuren matas. Anteckna och återkom till de platserna när det är matdags, då är djuren som mest aktiva och de som vanligtvis är skygga och gömmer sig i växtligheten kommer fram och kan studeras på närmare håll.

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier