Weekendresor i höst

admin      -    497 Views

Weekendresor i höst

Sitt inte och var ledsen att sommaren är över. Med hösten kommer de vackra färgerna, anledningarna att bädda ner sig i soffa efter jobbet och möjligheten att åka på en mysig weekend innan julbestyren tar över.

Hotellmys

Boka in ett hotellrum i ett närbelägen stad. När du åker iväg över helgen vill du inte att halva tiden spenderas i bilen. Men att åka några mil till en ny stad ger dig känslan av att åka på semester. Välj ett hotell som har alla bekvämligheter, ni behöver bara lämnar rummet för att äta middag och ta ett glas i baren. En del rum har jacuzzi eller bastubad. Tänk dig känslan att få krypa ned i ett varmt bad med ett glas rött och bara slappna av. En sådan helg kan ge dig förnyad kraft att orka med vardagen och det skiftande vädret.

Sportresa

Vi har tidigare skrivit om att åka på sportevenemang och hur det går till. Varför inte göra evenemanget till en minisemester med vännerna eller din partner? Planera in besöket i tid och boka ditt boende, stora sportevenemang lockar många besökare och de bra hotellrummen bokas först. Detsamma gäller om ni är sugen på att äta en god middag före eller efter matchen. Boka in middagen samma dag som du köper biljetterna.

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier